Skoleleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skoleleder til Alt i Et Friskolen

Er det dig, vi leder efter? DU har nu chancen for at være med HELT fra start som skoleleder på den kommende Alt i Et Friskole.

Alt i Et Friskolen er en skole, hvor undervisningen skal være konkret og praktisk, og hvor vi ønsker at eleverne inspireres til at være nysgerrige, kreative og vedholdende, uanset hvilket fagligt område, de udforsker.

Skolen rækker ud i lokalområdet efter virksomheder og andre lokale ressourcer, der kan se sig selv som en medspiller i Alt i Et Friskolen.

Har vi fanget din opmærksomhed? Så læs videre her:

Om Alt i Et Friskolen
Alt i Et Friskolen etableres i august 2024 i forbindelse med lukningen af skolen i Klinkby, som i dag er en afdeling af Christinelyst Skolen i Lemvig. Friskolen baseres på mange af de vigtige værdier, vores børn allerede i dag kender fra den nuværende skole, og hvor trivslen forventes at forblive i top.

Alt i Et Friskolen overtager de nuværende skolebygninger, der er gennemrenoveret i 2013, hvorfor friskolen starter op i lokaler, der er genkendelige for de fleste elever. Der er ved indgangen til 2024 allerede indskrevet 65 elever til skolen i 0.-7. klasse.

På Alt i Et Friskolen lægger vi stor vægt på de gode relationer mellem alle aktører: elever, ansatte, forældre og lokalområdet. De gode relationer opstår, fordi vi mødes og har fælles oplevelser. Trivsel skabes gennem et trygt undervisningsmiljø, med tid til den enkelte elev og den enkelte elevs forskelligheder og behov.

I årsplanen forventer vi, at der flere gange hen over året afvikles temauger på tværs af fag eller på tværs af årgange. Vi skal naturligvis stå på mål med de retningslinjer, Undervisningsministeriet udstikker – men vi gør det på vores egen måde med tid til fordybelse, forundring og faglighed fordi vi tror på, at det kan sikre elevernes motivation og lyst til at lære.

Det er en vision for Alt i Et Friskolen ikke kun at være et sted for tilegnelse af viden, men også et sted, hvor børn udvikler sig som hele mennesker. Fagligheden går hånd i hånd med et positivt skolemiljø og et stærkt samarbejde mellem skolen, eleverne, forældre og lokalsamfundet.

Vi har en meget engageret friskolebestyrelse, støtteforening samt frivillige og erhvervsdrivende i lokalsamfundet, som i høj grad bidrager til et solidt fundament for en friskole. Vi har tillid til, at en kommende skoleleder kan drive friskolen uden unødig indblanding fra bestyrelsens side.

Læs mere om skolen og værdigrundlaget på vores Facebook side ”Alt i Et Friskolen” samt på hjemmesiden https://altietfriskolen.dk/

Jobbets indhold
Du skal være med til at sætte dit præg på friskolen, hvor arbejdsområderne i samarbejde med bestyrelsen er:

Inden skolestart:

 • Samtaler og ansættelse af personale
 • Justerer skolens årskalender
 • Fagfordeling
 • Skemalægning
Fra skolens opstart:

 • Ledelsesstrategi og udvikling af skolen
 • Personaleledelse og udviklingssamtaler
 • Administration og økonomi
 • Deltage aktivt i undervisningen
 • Involvering i forskellige samarbejdsrelationer med skolebestyrelsen, lokalsamfundet, støtteforeningen samt skolefaglige samarbejdspartnere.
Kvalifikationer
Du har en læreruddannelse eller en solid pædagogisk baggrund og erfaring med ledelse, økonomi og administration. Det er desuden en fordel, men ikke et krav, at du har opnået en del af erfaringen fra privat-, fri- eller efterskolemiljøet. Vi forventer, at skolens værdigrundlag implementeres i skoledagens praksis, da dette er skolens DNA.

Personprofil:

 • Du bedriver synlig ledelse tæt på eleverne, medarbejderne og forældre.
 • Du er anerkendende i din ledelsesstil og motiverer medarbejderne til at yde deres bedste, samtidig med at trivslen er i top.
 • Du er handlekraftig med overblik og vilje til at følge beslutninger til dørs.
 • Du danner de faglige rammer samt sætter klar og tydelig retning for skolens opgaver.
 • Du er tydelig i din kommunikation både overfor medarbejdere, elever og forældre.
 • Du er positiv af natur og skaber en god, uformel stemning.
Er du interesseret i at se skolen eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt bestyrelsesformand Sofie Brunsgaard Herping på tlf. 22 88 59 39 eller kontakt@altietfriskolen.dk

Ansøgning, relevant dokumentation og CV sendes til: kontakt@altietfriskolen.dk senest 3. marts 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10 og 11.

Stillingen ønskes besat med fuld ansættelse pr. 1. august 2024, men vi ønsker, at vores kommende skoleleder tager del i ansættelsen af personale og er med til at præge forløbet indtil skolestart i august 2024. Derfor ønsker vi en vis tilknytning allerede fra april 2024 med modtagelse af et engangsbeløb udbetalt august 2024.

Alle ansøgninger behandles fortroligt af ansættelsesudvalget. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ”Ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019”.

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lemvig Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Alt i Et Friskolen, Nejrupvej, 7620 Lemvig

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002953

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet