Oplev Ramme - Lomborg Revy’en den 12. og 13. april

Ramme - Lomborg Revy'en 2024
dato

Ramme - Lomborg Idrætsforening inviterer alle til en festlig weekend fyldt med grin, samhørighed og underholdning ved årets Ramme - Lomborg Revy.

Arrangementet er planlagt til den 12. og 13. april, fra klokken 17.00 på begge dage, hvor der vil blive underholdning og godt humør i Ramme hallen.

Foreningen, under ledelse af Lotte Møller Mikkelsen, Formand Web og IT, lover en skøn weekend i Ramme hallen, beliggende på Rammegårdvej 8, 7620 Ramme. Revyen er åben for alle interesserede, uanset alder, og billetter kan bestilles via www.RLIF.dk senest d. 7. April.

Yderligere oplysninger om deltagelse og billetpriser er tilgængelige på foreningens hjemmeside. Gå ikke glip af denne enestående chance for at opleve, hvad der gør Ramme - Lomborg til et så specielt sted. Ramme - Lomborg Idrætsforening ser frem til at byde velkommen til en weekend, hvor samfundssind og humor går hånd i hånd.

Kontakt Lotte Møller Mikkelsen for yderligere information på mikkelsen88@msn.com. Lad os sammen gøre Ramme - Lomborg Revy’en til et mindeværdigt arrangement for alle!

Kilde: Lotte Møller Mikkelsen