BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
VIA University College, Kantinen i Nørre Nissum søger pr. 1. februar 2024 en engageret og fagligt dygtig kok, som brænder for at producere og levere mad af gode råvarer på et højt kvalitetsniveau.
Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdstider, der hovedsageligt ligger mellem kl. 7.00-14.30, med kun få weekend- og aftenvagter.
Kantinens vision er at tilbyde et varieret og sundt udvalg af mad til vores kunder i en hyggelig atmosfære og derved bidrage til et godt studiemiljø på campus. Der arbejdes med udgangspunkt i bæredygtighed, brug af friske, økologiske råvarer samt de officielle kostråd. Vi har det økologiske spisemærke i sølv.
Vi forventer, at du har et bæredygtigt fokus og et økologisk mindset, og at du sætter en ære i at arbejde aktivt for at mindske madspild. Dit engagement for bæredygtighed i køkkenet ses ved, at du har lyst til at dele gode idéer samt suger til dig, når du selv har mulighed for at opnå ny viden.
På VIA University College har vi et ønske om at have levende campusmiljøer og at sætte vores studerende i centrum. De studerende skal føle sig velkomne og inddrages i alt, hvad der har med deres uddannelse og studieliv at gøre. Dette kommer især til udtryk i vores kantiner, hvor vores studerende hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende måltid. Vi er løbende i dialog med de studerende rundt om buffeten i kantinen, og har dialogmøder med de studerende. Dette gør vi for at sikre, at det måltid vi serverer for de studerende, falder i deres smag, og giver dem lyst til at samles i vores kantinemiljøer.
Kantinen i Nørre Nissum laver mad til studerende på HF-uddannelsen, lærerstuderende, kostskoleelever samt personalet og leverer forplejning til diverse møder og arrangementer. Læreruddannelsen, HF og Kostskolen har 350 lærerstuderende, 160 elever på HF, hvoraf 75 er kostskoleelever, der er på fuld forplejning, samt 56 medarbejdere.
Vores team består af fem medarbejdere med forskellig baggrund.
Kantinen har arrangementer uden for normal åbningstid, og derfor vil der være enkelte vagter i weekender eller som aftenarbejde. Til gengæld er der mulighed for lange ferier i de stille perioder.
DINE OPGAVER
Du skal kunne arbejde i alle køkkenets funktioner; tilberedning af morgen- og frokostmenu, gæsteforplejning, varm, kold, bagning, grønt og sandwich. Servicering og betjening af kunder samt rengøring og opvask er en selvfølgelig del af det daglige arbejde.
DINE KOMPETENCER OG KVALIFIKATIONER
- Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende stilling.
- Du har en høj faglighed og passion for faget.
- Du kan arbejde selvstændigt og ansvarligt samt prioritere egne arbejdsopgaver.
- Du har god ordenssans, arbejder struktureret og har et fantastisk overblik.
- Du er serviceminded, fleksibel og brænder for at lave god og sund mad fra bunden af.
- Du er en teamplayer og medvirker aktivt og bevidst til et godt arbejdsmiljø og er mødestabil.
- Du har nemt til smil og er god til at kommunikere.
- Du har lyst til at lære fra dig til vores elev i køkkenet.
- Du har lyst til at arbejde med fokus på bæredygtig kantinedrift.
- Du har kendskab til sociale medier.
VI TILBYDER
- Et køkken og kantine med et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og en god omgangstone.
- Spændende og forskellige arbejdsopgaver.
- Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
- Et godt samarbejde i et team med ”højt til loftet” og med en travl hverdag.
- En skøn arbejdsplads, hvor der dagligt kommer mange unge studerende, medarbejdere og deltagere på efter- og videreuddannelser.
- Enestående muligheder for at være med til fortsat at udvikle kantinens koncept og værdier samt mulighed for efteruddannelse og praktik i VIAs øvrige kantiner.
- Gode arbejdstider, der hovedsageligt ligger mellem kl. 7.00-14.30, med kun få weekend- og aftenvagter.
LØN- OG ANSÆTTELSESFORHOLD
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pension.
Stillingen er på 37 timer ugentligt. Ansættelsesstedet er VIA Nørre Nissum, Svinget 5, Lemvig.
ER DU INTERESSERET?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantineleder Gitte Vistisen på tlf. 87553291 eller på mail gvis@via.dk.
Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem. Vi skal have din ansøgning senest den 15. december 2023.
Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2024.
Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 19.100 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 21.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.
Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Lemvig Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
VIA University College, Svinget 5, 7620 Lemvig
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949550