Bliv ekspert i miljølovgivning og kystbeskyttelse hos Kystdirektoratet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du finde vej gennem lovgivningen på miljøområdet, når det handler om statslige drifts- og anlægsopgaver? Har du lyst til at arbejde med miljøsiden af kystbeskyttelse, indvinding og oprensning? Så har du nu mulighed for et spændende job i Kystdirektoratets Team Anlæg.

Dine opgaver
Team Anlæg er ansvarlig for kystbeskyttelsen på den centrale del af Vestkysten, oprensning i en række havne og sejlløb samt for drift og vedligeholdelse af de statslige havneanlæg og sluserne i Hvide Sande og Thorsminde.

Dine primære opgaver vil være udarbejdelse af ansøgninger og indhentning af tilladelser i forbindelse med de projekter, der udføres i teamet. Oftest skal der udarbejdes miljø- og Natura2000-konsekvensvurderinger for de planer, projekter og aktiviteter, der skal søges tilladelse til. Hertil vil der ofte indgå udbud samt rådgiver- og økonomistyring i opgaver og projekter. Tilladelsesprocessen omfatter også dialog og kontakt til myndigheder og andre interessenter.

Oprensning af havne indebærer i flere tilfælde forurenet sediment, derfor er vurderinger af forureningskomponenter og analyser heraf en vigtig del af tilladelsesprocessen.

Vi forventer, at du i samarbejde med kollegaer er tovholder på hele porteføljen af tilladelser og sikrer, at vilkår overholdes, samt at de nødvendige tilladelser indhentes eller løbende fornyes.

Du er klar til at deltage i opgaveløsningen på tværs af teamets opgaver, hvor du som projektleder eller -deltager skal kunne bidrage til flere projekter og holde flere bolde i luften ad gangen. Det kan f.eks. være med planlægning, drift og tilsyn med sandfodringer og indvinding samt oprensninger, som der skal søges om tilladelse til.

Ligeledes vil du kunne komme til at indgå i tværgående opgaver og projekter i Kystdirektoratet samt i Naturstyrelsen.

Din profil
Du har viden om miljølovgivning inden for Team Anlægs ansvarsområder. Det vil sige Kystbeskyttelsesloven, Miljøvurderingsloven, Råstofloven, Natura 2000-reglerne samt vandramme- og havstrategidirektiverne, som de væsentligste. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være geolog, biolog, naturforvalter, jordbrugsteknolog (natur og miljø), miljøteknolog eller anden relevant uddannelse i kombination med viden om lovgivningen på miljøområdet.

Du har stærke faglige kompetencer på miljøområdet og gerne erfaring med tilladelser og miljøvurderinger. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til udbudsregler, aftalegrundlag, opfølgning og tilsyn.

Hvis du har kendskab til miljøfarlige forurenende stoffer, og hvordan de håndteres, behandles eller analyseres, når de er i sediment, er det et plus.

Bæredygtighed vil være et gennemgående parameter i mange projekter, og du skal derfor kunne tænke dette ind i opgavevaretagelsen.

Da opgaveporteføljen i Team Anlæg spænder vidt, er det vigtigt, at du er klar til at sætte dig ind i nye fagområder, at du opsøger viden og bidrager positivt til teamets samarbejde og samlede opgaveløsning.

Du kommunikerer klart og sikkert, både i skrift og tale på dansk og engelsk, og du kan arbejde med relevante digitale værktøjer, herunder GIS.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et erfarent team med en høj faglighed og bred opgaveportefølje. Kollegerne i teamet har viden og erfaring med tilladelser og miljøvurderinger, derfor er der mulighed for oplæring inden for ansvarsområderne og de konkrete opgaver.
”Vi har en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone, som også omfatter at vi tager os af hinanden. Og der er plads til sjov”, fortæller seniorprojektleder Lars Olsen.

Der er fleksible rammer for arbejdet, og vi lægger vægt på balance mellem privatliv og arbejdsliv. Vi har flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejde.

Om os
Kystdirektoratet er fagligt førende specialister på kysterne i Danmark. Vi sætter vores viden i spil for at skabe værdi for mennesker og natur. Samarbejde er en grundsøjle i vores organisation, og vores faglige opgaver er organiseret i teams og projekter. Hos Kystdirektoratet får du mulighed for at udvikle dig som medarbejder, og du er med til at skabe tryghed for vores samfund. Din arbejdsplads er placeret midt i Lemvig og er tæt på både Limfjorden og Vestkysten. I alt kan Danmark bryste sig af mere end 7.300 km kystlinje. Du kan være med til at arbejde for, at benyttelse og beskyttelse går hånd i hånd på hver en kilometer.

Vil du vide mere om Kystdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere her https://kyst.dk/om-os/job-og-uddannelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademikerorganisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten), i henhold til den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 – Centralorganisationen af 2010 med tilhørende organisationsaftale for jordbrugsteknologer/jordbrugsteknikere i staten samt forsøgsteknikere ved Aarhus Universitet eller i henhold til den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) med tilhørende organisationsaftale for tekniske funktionærer.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner med arbejdssted i Kystdirektoratet i Lemvig.

Kørekort til personbil er en forudsætning for ansættelse.

Ansættelsen er en fastansættelse.

Rekrutteringsforløb
Samtaler gennemføres den 22. august. Samtaler gennemføres i Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig.

Der indgår en mindre case-opgave i forbindelse med samtale. Case-opgaven sendes til kandidaterne, som returnerer deres besvarelse inden samtalen. Case-opgaven drøftes ved samtalen.

Tiltrædelse den 1. oktober 2024 eller efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Niels Kristian Kvistgaard, telefon 91 35 74 38.
Du kan læse mere om Kystdirektoratet på kyst.dk og om Naturstyrelsen på nst.dk.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning med CV og eksamensbevis senest
mandag den 12. august 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lemvig Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kystdirektoratet, Højbovej , 7620 Lemvig

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6083035

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet