2 pædagoger til Christinelyst og Klinkby Skole og SFO

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

To 30 timers pædagogstillinger til SFO og indskolingen/mellemtrinnet

Christinelyst og Klinkby Skole er en skole på to matrikler med hver sin SFO. De to matrikler adskiller sig på størrelse, hvor Christinelyst-afdelingen har omkring 500 elever og 80 ansatte har Klinkby afdelingen 85 elever og 20 ansatte.

Vi har en ledig pædagogstilling på 30 timer på begge matrikler, hvor stillingen på Christinelyst afdelingen er tidsbegrænset til den 30. juni 2024.

 

Pædagog til Christinelyst afdelingen

Vi søger en pædagog som skal varetage 15 timer i SFO Fritidslyst og 15 timer som skolepædagog. 

SFO Fritidslyst har 85 børn i alderen 6 – 9 år. Vi er en funktionsopdelt SFO med inspirerende inde- og udearealer. Fritidslyst er som navnet siger et sted, hvor børnene tilbringer deres frie tid, og vi vægter at børnene har mulighed for at udvikle egne interesser og dyrke venskaber. Vi har et tæt samarbejde med skoledelen og et velfungerende samarbejde mellem lærer og pædagoger.

Vi søger en pædagog med en professionel tilgang til det pædagogiske arbejde, som i samarbejde med det øvrige personale, kan skabe og tilbyde SFO børnene en bred vifte at aktiviteter. Vi søger en pædagog, der er fuld af ideer og som har lyst til at engagere sig i dem sammen med børnene. Vi sætter pris på glade voksne, der tør sætte sig selv i spil.

Vi er en skole med et stærkt og veletableret samarbejde mellem lærere og pædagoger. Dette har en høj prioritet og stor værdi i vores arbejde. I skoledelen mangler vi en pædagog med lyst til at arbejde understøttende i forhold til børn, der kan have brug for en særlig indsats eller en ekstra hånd i ryggen for at trives og udvikle sig bedst muligt. Du skal gerne have et inkluderende mindset og gerne viden på området. En pædagog, der brænder for at lave en skole, der passer til børnene og som er fleksibel ok kan finde kreative løsninger på både små og store udfordringer 

 

Pædagog til Klinkby afdelingen

Vi søger en pædagog som skal varetage 15 timer i Klinkby SFO og 15 timers coach teaching i skoledelen.

Vi tilbyder en SFO med 40 friske børn, to pædagoger og en medhjælper. Vi er et hus med gode udearealer med mange muligheder. Vi afholder ugentlige planlægnings- og sparringsmøder. 

Vi søger en pædagog, der brænder for fritidspædagogikken og som kan sætte inspirerende og spændende aktiviteter i gang sammen med børnene, både de stille og de vilde lege. Vi vægter humor og en god grin. I hverdagen er det vigtigt, at vi kan fordybe os og samtidig have overblik. Vi samarbejder med skolen om de fælles børn og vægter i det hele taget et godt samarbejde. Vi har brug for at du kan arbejde i hele SFO`ens åbningstid.

Vi mangler i skoledelen en pædagog, som kan arbejde som co-teacher og understøtte arbejdet med både den enkelte elev og grupper af elever i udvalgte klasser. 

Ansøgning

Få flere oplysninger hos skoleleder Mie Nordlyng tlf. 9663 1755 /6018 5957. Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest fredag d. 16. juni kl. 8. Der vil blive afholdt samtaler i ugen efter


Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest 16-06-2023 08:00.

Læs mere om Lemvig Kommune på lemvig.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lemvig Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Lemvig Kommune, Christinelystvej 3, 7620 Lemvig

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://lemvig.career.emply.com/ad/2-paedagoger-til-christinelyst-og-klinkby-skole-og-sfo/iux59y/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841946

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet